Steinar Johansen har vært en ildsjel hele sitt liv: – Vi ble fri for billetter. Alle 1.500 ble revet vekk

Steinar Johansen har viet hele sitt liv til fotballen i både Skøelv, Finnsnes og hele Troms.

KJENTE FOTBALLFJES: Mange kjente fotballfjes fra Midt-Troms har ikledd seg Skøelvs farger gjennom årenes løp. Ifølge Folkebladets arkiv stammer dette bildet av laget fra 1984, og bak fra venstre står Steinar Johansen, Jørn Langaune, Geir Olsen, Ivan Kolstad, Tom Skogheim, Jonny Isaksen, Normund Johansen og Tom Pedersen. I midten fra venstre ser vi Hans R. Solbakken, Jostein Gunnberg, Herolf Thomassen, Kjetil Ramberg og Knut Blomseth. Foran fra venstre sitter Svenn Undheim, Bjørnar Thomassen og Atle Nøstvik. 

sport

Nylig ble han hedret på den fotballhistoriske kvelden i Sørreisa da han fikk utdelt jubileumsdiplom fra Troms Fotballkrets.

– Det var en total overraskelse. Det hadde jeg ikke tenkt på i det hele tatt, sier Johansen til Folkebladet.