Nicolaisen tok både gull og sølv i NNM

Erik Nicolaisen (19) fra Senja skilag kunne reise hjem fra Nord-Norsk Mesterskap på ski i Vadsø i helga med både en gull- og en sølvmedalje.

TO PALLPLASSERINGER Først ble det gull på 7,5 kilometer klassisk på fredag, så ble det sølv på lørdagens 20 kilometer klassisk for Erik Nicolaisen fra Senja skilag.  Foto: Privat

sport

Etter en sesong med resultater under pari slo Nicolaisen til med seier i klasse menn 19/20 under fredagens 7,5 kilometer klassisk. Og på lørdag ble det sølvmedalje da han gikk inn til en sterk andreplass på 20 kilometer skøyting.

– Deilig å vinne igjen

Ikke rart at det var en meget godt fornøyd skiløpet fra Silsand vi pratet med etter nok en medalje i Nord-Norsk Mesterskap. To pallplasseringer som nok varmet et vinnerhjerte svært godt etter en sesong hvor det meste har vært stang ut for.