Landsås vil ha omkamp: – Kan fort ende med at protesten tas til følge

FK Landsås har sendt protest til Norges Fotballforbund etter at det kun ble spilt 2x5 minutter ekstraomganger i NM-kvalifiseringen mot Bardufoss. – Det kan fort ende med at protesten blir tatt til følge, sier Rune Pedersen i Fotballforbundet.

JUBEL TIL INGEN NYTTE: Bardufoss-spillerne kunne juble lørdag ettermiddag etter å ha slått Landsås. Nå har Harstad-laget levert inn protest og dermed kan det bli omkamp.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Det var i lørdagens første kvalifiseringsrunde i NM at dommerfeilen fant sted.

Resultatet ved fulltid var 4-4 og dermed skulle det spilles ekstraomganger på 2x15 minutter. Dommer Kristian Kristiansen var imidlertid klar på at det skulle spilles 2x5 minutter, noe han senere beklaget og la seg flat for.