Ble nummer 9 av 200: – Selvfølgelig storfornøyd

16-åringen Toralf Rydningen Martinsen fra Øverbygd tok en meget sterk 9. plass i skøyting lørdag i klasse menn 17 i junior-NM.

Spennende skitalent: 16-åringen Toralf Rydningen Martinsen tok en meget sterk 9. plass i junior-NM på Savalen, der han på lørdag ble nummer 9 i klasse menn 17 skøyting. Det startet rundt 200 norske juniorer i hans klasse.   Foto: Privat

sport

16-åringen har i år begynt å vise sterke takter på kretsnivå, og kanskje var det ikke helt uventet at han slo til med en plassering som det legges merke til i skimiljøet.

I kretsen har han i vinter vunne fem kretsrenn, og han kan også skilte med to KM-gull. Men en 9. plass i et nasjonalt renn der alle Norges 17-åringer stiller er mer enn unggutten fra Øverbygd hadde forestilt seg.