NM-drama da BOIF slo Landsås 5-4

De som vil ha spennende fotball fikk full valuta i NM-kvaliken mellom BOIF og Landsås lørdag kveld.

BOIF-JUBEL: Fra venstre ser vi Remy Koht Johannesen, Kenny Marblow, Espen Rubbås og Mathias Nymo.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

I det 99. minutt (da ett minutt gjensto av 2x5 minutter ekstraomganger) slo Mathias Nymo ballen fra skrå vinkel ute på høyresiden i mål via stolpen. Gjett om jubelen var stor i BOIF-garderoben etterpå.

BOIF hadde tidligere i vinter slått Landsås 6-2 i den lokale vintercupen i Bardufoss Storhall, men dette ble en helt annen kamp. For bortelaget fra Harstad var nemlig i føringa både på 0-1 og 1-2 i første omgang. Så slo hjemmelaget sterkt fra seg.

I andre omgang gikk BOIF opp 4-2 ledelse - da regnet nok alle med at seieren var klar.

Det var den slett ikke - Landsås scoret to ganger, det siste målet da  BOIF-keeper Sigbjørn Løvhaug Nilsen med en skade i høyre kneet slo ballen med en uøvd venstre fot rett på Landsås-spilleren Espen Myrvang, som satte ballen i åpent mål.

Dermed ble det 2x5 minutters ekstraomganger, der Mathias Nymo med sin andre scoring for dagen forhindret at det ble straffesparkavgjørelse. Trener Jonas Bang sier at laget må ut i nok en kvalik-kamp for å nå første runde i NM-cupen, men motstanderen er ikke klar enda.

Disse scoret for BOIF: Mathias Nymo (2), Jesper Nikolaisen Simonsen, Johannes Kyvik Skard og Sigurd Alterskjær Eriksen.