Karrieren kan være over for kampsport-talentet

20-årige Robin Rognmo har flere gullmedaljer på premiehylla enn noen annen i Øverbygd kick-boxingklubb. Men med to skuldre som stadig havner ut av ledd frykter han at han må gi seg som aktiv.

BLE OPERERT I HØST: Robin Rognmo ble operert i den ene skulderen i høst, og venter på at han han skal bli god i denne skulderen. Han har egentlig ikke stor tro på at han vil kunne bli så god i i begge skuldrene at han vill kunne fortsette som kamputøver.  Foto: Privat

sport

Han kan vise til NM-gull i pointfighting, et 20-talls gullmedaljer i Norgescupen og fire gull i Scandinavian Open. I år skulle han inn som fersk seniorutøver på det norske landslaget i kickboxing – det blir det kanskje aldri noe av.

Problemene kom for fire år siden

20-åringen fra Øverbygd forteller at det var for fire år siden at han begynte å få problemer med at skuldrene stadig smalt ut av ledd, både under trening og i kamper.