Sender Valnes og 29 andre til Drammen

Norges Skiforbund fyller kvotene slik at 30 norske langrennsløpere er tatt ut til verdenscupsprinten i Drammen.

FYLLER KVOTENE: Norges Skiforbund sender Erik Valnes og 29 andre nordmenn til verdenscupsprinten i Drammen neste uke.   Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

sport

Rennet går i klassisk stil og går i Drammen tirsdag 12. mars.

Erik Valnes får selskap av 29 andre nordmenn, 15 menn og 15 kvinner, til bysprinten i Buskerud.

Norges Skiforbund fyller kvotene slik at 30 norske langrennsløpere er tatt ut til verdenscupsprinten i klassisk i Drammen tirsdag 12. mars:

Kvinner: Therese Johaug (Nansen), Astrid Uhrenholdt Jacobsen (Heming) Ingvild Flugstad Østberg (Gjøvik), Lotta Udnes Weng (Nes), Heidi Weng (BUL), Maiken Caspersen Falla (Gjerdrum), Kristine Stavås Skistad (Konnerud), Tiril Udnes Weng (Nes), Mari Eide (Øystre Slidre), Ane Appelkvist Stenseth (Grong), Anna Svendsen (Tromsø), Julie Myhre (Byåsen), Mathilde Myhrvold (Vind), Silje Øyre Slind (Oppdal), Anne Kjersti Kalvå (Lundamo).

Menn: Sindre Bjørnestad Skar (Bærums Verk og Hauger), Johannes Høstflot Klæbo (Byåsen), Emil Iversen (Varden Meråker), Eirik Brandsdal (Kjelsås, Finn Hågen Krogh (Tverrelvdal), Sondre Turvoll Fossli (Hokksund), Pål Golberg (Gol), Kasper Stadaas (Heming), Erik Valnes (Bardufoss og Omegn), Pål Trøan Aune (Steinkjer), Gjøran Tefre (Førde), Sivert Wiig (Gjesdal), Joachim Aurland (Kjellmyra), Mattis Stenshagen (Follebu), Håvard Solås Taugbøl (Lillehammer). (©NTB)