Senja Innebandyklubb vant viktig kamp mot Narvik 2 på søndag

På vei mot opprykkskvalik

Med ett tap og en sier i helga har Senja Innebandyklubb fremdeles et godt grep om avdelingsmesterskap og kvalik til 2. divisjon.

viktig seier over Narvik 2: Senja Innebandyklubb slo Narvik2 9-7 på søndag, og har kvalik til 2. divisjon innen rekkevidde. Bak fra venstre ser vi Viktor Lavik, Sondre Johansen, Lennart Granlind, Joakim Rasmussen og Knut Løkse Nilssen. Foran fra venstre har vi Kristian Meier, Ken-Ruben Villseth, Morgan Solstad, og Stig Normann.  Foto: Privat

sport

Det åpnet imidlertid svært dårlig på lørdag, med 5-8 tap mot Bodø 2 som er et av lagene som kan frarøve Meier og Senja Innebandyklubb avdelingsseieren.

For det åpnet absolutt ikke bra for Senja innebandyklubb på lørdag, der jakten på nødvendig poeng for å sikre seriegullet endte med tap 5-8 tap for Bodø 2, nettopp det laget som nå i verste fall kan havne likt med dem på poeng til slutt, og gå forbi på bedre målforskjell.