Ingrid Andrea Gulbrandsen ble nummer 8 i NM-sprint klassisk på lørdag

- Jeg er fornøyd tross alt

Ingrid Andrea Gulbrandsen er tålig fornøyd med 8. plassen i NM-sprinten i klasse K 19-20 på lørdag.

Foretrekker å gå klassisk: Det ble til slutt en 8. plass for Ingrid Andrea Gulbrandsen under NM-sprinten i klasse K 19-20 på Åsen lørdag. Dette bildet er tatt under Vakkerhumprennet mai 2017.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Etter å ha gått greit videre fra prologen på lørdag ble det også avansement i kvartfinalen der hun gikk inn til en andreplass. Men så var sprinteventyret over for BOIF-løperen som i semifinalen møtte sterke løpere som Kristina Stavås Skistad, Karianne Bengerud og Kristin Fosner, og det ble en fjerdeplass i semifinalen, og dermed røk håpet om finaleplass på sprinten denne gangen. Finalen ble vunnet av Kristian Stavås Skistad fra NTG-L/Konnerud IL.

– Som sagt så er ikke skøyting sprint min sterke side, jeg er klart bedre i klassisk. Gulbrandsen endte til slutt på en 8. plass i lørdagens skøytesprint.