– Imponert over innsatsen de har gjort

FIL Fotball skal også i 2019 være en del av Eat Move Sleep-satsingen til Norges Fotballforbund.

EMS-AMBASSADØR: Fra venstre Frode Grodås (NFF), Elisabeth Skogheim (FIL, Thomas Berntsen (FIL) og Håkon Andersen (Bama).  Foto: Norges Fotballforbund

sport

– Finnsnes er en motivert og engasjert klubb som er opptatt av sunne verdier. Vi er imponert over innsatsen de har gjort for å formidle Eat Move Sleep-budskapet til spillere, foreldre og nærmiljø, og vi er veldig glade for å ha med Finnsnes på laget videre i 2019, sier Frode Grodås i NFF.

Ifølge helsemyndighetene beveger vi oss generelt sett ikke nok, vi spiser for lite frukt og grønt, fisk og grove kornprodukter, mens vi fortsatt får i oss for mye sukker, salt og mettet fett. I tillegg sover ungdom mye mindre enn anbefalt, samtidig som 1 av 4 voksne sliter med søvnproblemer.