Fire kamper på én uke: – Beste treningen vi får

Finnsnes skal i løpet av én uke i februar spille hele fire treningskamper. – Det har vært viktig å øke antall treningskamper, sier trener Alexander Samuelsen.

TØFF FEBRUAR: Alexander Samuelsen og Finnsnes har lagt opp til en tøff februar måned med fire treningskamper på én uke.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

Tirsdag var sesongoppkjøringen igang for 3. divisjonslaget Finnsnes. Totalt var 17 spillere på plass på Alfheim da årets første trening ble blåst igang. Første treningskamp blir 19. januar på Bardufoss når laget skal spille internkamp.

Viktig med økning

Så kommer en heftig uke i februar med hele fire kamper på én uke. 9. februar møtes Finnsnes og Harstad på Bardufoss, FIL dagen derpå møter Skjervøy i vinterserien i Tromsø. Onsdag 13. februar blir det treningskamp mot Tromsø 2 på Alfhiem, mens det lørdag 16. februar er nytt oppgjør i vinterserien, denne gang mot Skarp.