Banket flere landslagsløpere: – Bedre verdenscup-søknad får man ikke

Verken rekruttlandslaget eller sprintlandslaget kunne gjøre noe med Erik Valnes på sprinten i Vuokatti. Nå er 22-åringen en brennhet kandidat til å gå verdenscup allerede neste helg.

LETTET: Erik Valnes var lettet etter at han gikk seirende ut av den helnorske sprint-finalen i Vuokatti. Her fra U23-VM i Sveits i fjor.Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN  Foto: VEGARD WIVESTAD GRvòTT

sport

– Han var foran landslagsløpere i dag, så noen bedre søknad får man ikke. Men vi får vente å se på uttaket som kommer på mandag, svarer trener Kristian Skogstad på spørsmål om Valnes er en kandidat til verdenscupsprinten i tyske Dresden om en drøy uke.

Hele rekruttlandslaget, samt Pål Golberg og Sondre Turvoll Fossli fra sprintlandslaget måtte se seg slått av Sørreisa-mannen i Finland.