Slegga slo til på Romjulsturneringen

Vennelaget IK Slegga gikk til topps i FK Gluntans tradisjonsrike Romjulsturnering i Midt-Tromshallen 2. juledag.

IK Slegga: Bak fra venstre: Jonas Furøy, Patrick Elvevold, Benjamin Larsen Strøm, Mathias Bendiksen, Ludvik Hovda Lien, Erlend Henriksen og Tobias Kvalvik Henriksen. Foran fra venstre: Eskil Normann Antonsen, Andreas Gamst, Lars-Henning Jensen, Njål Rauø, Daniel Berg Fosseng og Jonas Alapnes.   Foto: Steinulf Henriksen

sport

I finalen vant Slegga 3-1 mot Botnhamn, etter scoringer av Benjamin Strøm, Tobias Kvalvik Henriksen og Jonas Alapnes. For Botnhamn scoret Fredrik Johansen.

Ti lag deltok i turneringa. I semifinalen vant IK Slegga 5-1 over Vårsol, mens Botnhamn slo vennelaget Team Breezy 14-13 på straffer, etter 1-1 etter ordinær tid. På Team Breezy spilte blant annet tvillingene Emil og Mikkel Ceide Konradsen - som til daglig spiller i Rosenborg.