Gir seg etter bare ett år: – Det er med en liten bismak at jeg slutter

Etter kun ett år i jobben, slutter Thomas Kastnes Nikolaisen som daglig leder i FIL Fotball.

SLUTTER: Thomas Kastnes Nikolaisen slutter som daglig leder i FIL Fotball. Fra og med januar 2019 er han å finne hos idrettskretsens kontorer på Alfheim i Tromsø.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

Dyrøy-væringen overtok for fullt fra og med januar i år, etter at Ivar Holand forlot klubben etter 17 år til fordel for Reistadløpet AS. Men i januar 2019, starter Nikolaisen i ny jobb som idrettskonsulent i Troms idrettskrets.

– Det var egentlig ikke det som var planen. Jeg kom over den stillingen og tenkte det var spennende. Jeg har min nærmeste familie i Tromsø og det var nok hovedårsaken til at man sendte inn en søknad. Det virket veldig interessant og da tok man et valg på at var det beste for meg, sier Nikolaisen til Folkebladet.