Ønsker et langt tettere samarbeid mellom treningsgruppene på Finnsnes og i Tromsø:

– Det er neste steg for oss for å bli bedre

FIL-trener Alexander Samuelsen håper på et tettere samarbeid mellom rekrutt -og A-lag i 2019.

SAMARBEID: Hovedtrener i FIL, Alexander Samuelsen, håper på et tettere samarbeid mellom treningsgruppa på Finnsnes og treningsgruppa i Tromsø.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

Finnsnes sitt A-lag holder som kjent til i Tromsø og har sin treningsgruppe der, med få unntak. Rekruttlaget/andrelaget holder imidlertid til på Finnsnes. Andrelaget leverte en meget god sesong i 4.divisjon i år (4.plass) og flere og flere fra det laget fikk prøve seg på A-laget i 3.divisjon på slutten av årets sesong.

Hvilke spillere som forlater, hvem som blir, og hvilke nye tilskudd som kommer, er fortsatt ikke avklart. FIL-trener Alexander Samuelsen håper uansett på et tettere samarbeid mellom de to treningsgruppene til neste år, uavhengig av hvilke spillere som er i stallen.