Frontfigurer i Vardens damelag har fått tilbud om å prøve seg i 1. divisjon

To spillere er ønsket av Fløya neste sesong

Etter at Varden-spillerne Emma Granlind og Ayla Hove i høst startet opp på NTG-gymnaset i Tromsø har begge fått tilbud om å spille for Fløya neste sesong.

I tenkeboksen: Emma Granlind (bildet) som scoret 31 mål for Varden i årets 3. divisjon har fått tilbud fra Fløya om å spille for laget i 1. divisjon neste sesong. Det samme har Varden-spilleren Ayla Hove.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Dersom det skjer vil Varden som var helt suveren i 3. divisjon, miste to av sine kraftigste slagvåpen i det offensive spillet, ikke minst Emma Granlind som alene scoret 31 av Vardens 88 mål i 2018-sesongen. Varden vant 16 av 20 seriekamper, og spilte fire uavgjorte kamper. I tillegg kom Varden med flere av disse spillerne til semifinalen i NM J16 Telenor Cup, der det ble 1-5 tap for et godt Lyn-lag.

– Emma må selv velge

Emmas pappa Lennart Granlind sier til Folkebladet at datteren hans har fått tilbud fra Fløya om å spille for klubben neste sesong.