Senja-børsen: "Nesten så man trodde Messi hadde tatt turen til Finnsnes"

Her er vår vurdering av Senja-spillerne etter nok en triumf mot Finnsnes.

MATCHVINNER: Markus Johnsgård scoringsansvar da søskenbarnet og toppscoreren Christer manglet. Etter to minutter satte han på nydelig vis inn scoringen som sørget for at Senja vant 1-0 på Finnsnes Idrettspark.  Foto: Carina Hansen

sport

Erlend Henriksen 7

Har noen viktige redninger, blant annet på en corner like før pause, hvor vinden holder på å blåse Barlows innoverskrudde corner rett i mål. Offensivt ute flere ganger og er trygg i feltarbeidet generelt. Grei ballbehandling med føttene.

Øyvind Kildalsen 6

Får mye juling og gir mye juling. Havner ofte i duell med større og sterkere Grunnvoll, men takler det greit tross noen frispark imot. Flink inne i egen boks og gir 110 prosent som alltid i enhver duell. Ikke mye involvert offensivt.