Volleyballmiljøet på Finnsnes vokser:

Endelig et damelag igjen

Det er ti år siden Finnsnes Volleyballklubb sist hadde et senior damelag. Nå er et helt nytt lag klart, og det skjer også mye annet positivt i klubben om dagen.

FERSKT: Etter mange år uten, stiller Finnsnes Volleyballklubb med et damelag igjen i år. Laget består av en god miks mellom rutinerte og erfarne spillere, og unge og talentfulle spillere. Denne uka var de inne i sin tredje treningsuke etter oppstarten.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

Volleyballen har ligget litt brakk på Finnsnes de siste årene. I fjor ble det litt liv igjen da klubbens herrelag hadde suksess. Det tror leder i klubben, Bjørn-Viggo Larsen, er en av grunnene til at interessen og engasjementet nå har tatt seg opp.

– Ja, det virker som at suksessen vi hadde i fjor – og da spesielt i cupen – har gjort utslag. Vi fikk masse gode tilbakemeldinger i etterkant av tidligere spillere som bor på Finnsnes. Dette var kult og det ville man ha mer av videre, sier Larsen til Folkebladet.