– Vi kommer til å renne gjennom veggen for å klare det umulige

Jan Tore Bakli (43) har ikke hatt noen drømmesesong i Grand Bodø. – Folk må følge med utover høsten. Vi kommer til å renne gjennom veggen for å klare det umulige, sier Bakli om høstinnspurten.

JAKTER DET UMULIGE: Jan Tore Bakli og Grand Bodø har hatt en tøff sesong i Toppserien. – Vi kommer til å renne gjennom veggen for å klare det umulige, varsler Bakli foran skjebnehøsten.  Foto: Trond Sandnes

sport

Grand Bodø slo Trondheims/Ørn i serieåpningen, men siden da har laget kun klart å plukke ett eneste poeng. Det har ført til jumboplass i Toppserien, med fattige fire poeng.

Fem kamper gjenstår og med åtte poeng opp til Lyn på kvalik-plass har Baklis damer en svært tøff oppgave foran seg. Men laget skal blant annet møte nettopp Lyn på hjemmebane i nest siste serierunde. Derfor er det ennå lys i Baklis Grand-tunell.