Fløya var det mest ballbesittende laget det første kvartet av kampen, uten at laget var særlig farlig i avslutningene. Da var Senja adskillig mer giftig på sine raid oppover- Etter 13 minutter stormet Christer Johnsgård innover på venstresiden, slo ballen flatt og hardt inn til Alexander Mikkelsen som var på plass foran mål og satte inn 1-0.

Senja hadde etter dette flere farlige sjanser , og kunne lett ha ledet 2-0 ved pause. I stedet fikk Fløya utligning minutter før pause da den ellers solide midtstopperen Sondre Laugsand sleivet et innlegg fra høyre videre til Sander Østerås hos Fløya som satte ballen i mål.

Senja svarte imidlertid på tiltale noen minutter etter sidebytte, da Sebastian Jensen var mannen som igjen scoret for blåtrøyene.

En meget fornøyd assistent-trener Glenn Martin Andreassen sier at han synes Senja sto meget godt i eget forsvar.

– Vi var også meget giftige og direkte med vårt spill når vi kontret, og det skapte tidvis store problemer for Fløyaforsvaret.

Det var Senja som innhentet alle tre poengene i vårens møtet på Senja Stadion med seier 2-1. Christer Johnsgård ordnet 1-0 i første omgangs siste minutt, mens Martin Skogstad la på til 2-0 midt i andre omgang. 2-0 ledelsen holdt til i siste spilleminutt da Scott Alexander Fitzgerald reduserte i siste spilleminutt. I fjor vant Senja første kampen 2-1 som i år, men tapte 0-1 i Tromsø.

GJORDE FÅ FEIL: En solid kamp av Senjakeeper Erlend Henriksen. Foto: Håkon Steinmo
FORNØYD: Assistent-trener Glenn Martin Andreassen likte det han så av laget mot Fløya. Foto: Håkon Steinmo