Aleksander Mikkelsen sendte Senja i ledelsen på et presist innlegg fra Christer Johnsgård da 13 minutter var spilt, og etter at Fløyas Sander Østerås utlignet minutter før sidebytte ordnet Sebastian Jensen seiersmålet fem minutter ute i andre omgang.

Selv om Fløya stadig forsøkte å slå tilbake var Senja totalt mest giftige og vant fortjent. Dermed er Senja fredag enn så lenge på tabelltoppen i 3. divisjon.

Norsk Tipping-Ligaen avd 6

Senja-Fløya 2-1 (1-1)

Mål: 0-1 Alexander Mikkelsen (13), 1-1 Sander Østerås (44), 2-1 Sebastian Jensen (50)

Gule kort: Sondre Tunstad og Tobias Nymo Melseth,  Senja, Sander Østerås og  Tobias Schjetne,  Fløya

Innbytter hos Senja: Daniel Mikkelsen for Øyvind Kildalsen, Sindre Eggen for Jørn Persen,  Erlend Fossbakk Lian for Christer Johnsgård

Dommer: Egil Bertheussen, Sørreisa IL Fotball