Senja-børsen:

Erlend Henriksen 6

Gjorde på nytt en solid kamp i en kamp mot et hjemmelag som kjempet innbitt for å frarøve Senja poengene. Kunne ikke lastes for utligningen like før pause.

Øyvind Kildalsen 6

Senja-veteranen gjorde en solid kamp på backplass mot et Fløyalag som stadig prøvde å kombinere seg rundt på kantene - noe de sjeldent lyktes med.

Sondre Tunstad 6

En solid kamp uten at han gjorde store feil bak. Han pratet unødvendig på seg et gult kort for protester på en dommeravgjørelse.

Sondre Laugsand 7

Vi er blitt så vant til Sondres solide opptreden bak at vi nesten tar det for en selvfølge. Han var uheldig da han sleivet ballen til Sander Østerås som utlignet til 1-1. Men du verden så mange ganger han redder Senja fra baklengs i løpet av en kamp.....

Tobias Nymo Melseth 7

Målselvgutten bare vokste og vokste med sin aggressivitet utover i kampen, og var en av Senjas viktigste spillere i denne kampen.

Jørn Egil Persen 7

Spilte dønn solid som stopper, og lot seg ikke lure av Fløyas angripere en eneste gang. Ble byttet ut mot slutten av kampen.

Alexander Mikkelsen 5

Igjen viste han sin evne til å være til stede på riktig plass til riktig tid, og sendte Senja tidlig i ledelsen. Hadde noen upresise innlegg fra høyresida.

Markus Johnsgård 6

Hadde en kamp hvor han ikke syntes veldig mye, men er hele tida et uromoment for motstanderen når han stikker på flanken.

Magnus Richardsen 5

En kamp på det jevne, uten at han gjorde store feil. Litt anonym i perioder av kampen.

Christer Johnsgård 8

Han scoret ikke et eneste mål denne gangen. Likevel var Christer Senjas klart beste denne gangen, og skapte panikk i Fløyaforsvaret hver gang han dukket opp. Vant flere hodedueller og kunne lett ha scoret på flere av disse.