Fredrik Mjøen Bakkelund 7

Var sikkerheten selv i en kamp der det måtte straffe til for å få ballen forbi ham. Var veldig sikker i plasseringene når ballen ble slått inn i feltet.

Toms Mezs 6

Gjorde egentlig en god kamp, men ble litt nølende slik at Melbospilleren utnyttet situasjonen og gikk i bakken. Spørsmålet er om det skulle vært dømt straffe der.

Jovan Radočaj 5

Gjorde en grei kamp, men mangler litt på å få ballen kreativt i spill framover når han har erobret ballen.

Julian Aloyseous 5

Var litt lite til stede i enkelt faser av kampen. Ble idømt sitt gule kort nummer to da 20 minutter gjensto, og måtte se resten av kampen fra sidelinja.

Sebastian Ottesen 5

En forsvarsjobb på det jevne, men varr litt usynlig i faser av kampen.

Jonathan Matthew Barlow 6

Gjorde en god defensiv jobb, og er også flink og kreativ i oppspillsfasen.

Martin Skogstad 5

Sliter og kjemper i hele kampen, mangler også litt på den offensive delen av spillet.

Fredrik Lund 6

Dagens viktigste mann for Finnsnes da han rolig og kaldt la bredsiden til innlegget fra venstrekanten og la det i mål utenfor rekkevidden for Melbo-keeperen.

Thomas Aloyseous 5

Gjorde en grei jobb defensivt, men sliter også med å finne kreative løsninger framover på banen.

Jonas Nikolaisen Simonsen 6

Sliter litt med å være like mye involvert i det offensive spillet som han var tidligere. Men innlegget hans som resulterte i 1-0 viser hva Jonas kan varte opp med.

Sverre Skoglund 7

Glimtet til i perioder, og var nær ved å gi Finnsnes ledelse da han smelte ballen over tverrliggeren før pause.