Mandag kveld møttes BOIF og Finnsnes 2 til lokaloppgjør i 4.divisjon.

I en tett kamp preget av mye dueller var det gjestene fra Finnsnes som til slutt viste seg å være sterkest.

Mathias Tamrat sørget for 1-0 etter 30 minutter, før Jonas Furøy la på til 2-0 med en rakett i høyre kryss to minutter før hvilen. Dermed sto det 2-0 til pause.

BOIF forsøkte å komme tilbake i 2.omgang, men det åpnet samtidig opp for FIL-overganger. Etter 54 minutter satte Eirik Oliver Gamst inn 3-0. Etter 68 minutter fastsatte Mathias Tamrat resultatet til 4-0 med sitt andre mål for dagen.

– Nå er det bare å glise

– Dette var helt herlig, det var storveis. Det er rett og slett veldig bra gjennomført av laget utpå der, som fungerte helt fantastisk. Det var artig å se, sier FIL 2-trener Ard Sørensen til Folkebladet etter kampslutt, og fortsetter:

– Vi møter et godt lag her i deres egen storstue og her har de stort sett hatt gode resultater. Vi vinner 4-0 her og det er vi så fornøyd med at nå er det bare å glise, smiler Sørensen.

BOIF-trener Jonas Bang var naturligivis ikke like fornøyd.

– Fotball er marginer. 1.omgangen er jevn og FIL er effektiv og vi er ikke helt der vi skal være. Vi skaper ikke nok store sjanser og tar heller ikke vare på de vi har, det er det som skiller lagene i 1.omgangen, synes jeg.

Like bak 2.plass

I andreomgang mener Bang laget hans ble litt for ivrig i jakten på å hente opp FILs ledelse.

– Andreomgangen er preget av at vi blir litt desperat, sier Bang, og sikter til at det åpnet seg en del rom å kontre i for grønntrøyene.

FIL 2 ligger på 4.plass i 4.divisjon med 22 poeng. Tromsø 2 er suveren i divisjonen med 39 poeng, men det skiller bare to poeng opp til Tromsdalen 2 på 2.plass.

BOIF på sin side ligger på 5.plass med 18 poeng.

KAMPFAKTA:

4.divisjon, Troms

Bardufoss Storhall

Bardufoss - Finnsnes 2: 0-4 (0-2)

Mål: 0-1 Mathias Tamrat (30), 0-2 Jonas Furøy (43), 0-3 Eirik Oliver Gamst (54), 0-4 Mathias Tamrat (68)

Gult kort: Ibrahima Boob, Mathias Enes Sørensen, BOIF.

Dommer: Jarle Edvard Evertsen, FK Senja.