Varden FK gutter 15 år tok seg komfortabelt til finalen etter å ha slått Bossekopp 4-0 i semifinalen søndag morgen kl 08:00.

Folkebladet-TV: Se direkte fra finalene søndag [Pluss+]

Varden FK gutter 13 år sin finaleplass ble sikret med minst mulig margin etter å ha slått Bossekopp på antall cornere, da det fremdeles sto 2-2 etter endt ekstraomgang.

Gutter 13 år vant finalen 1-0 over Hamna IL. Dermed ble det gull på guttene i klasse 13 år. Det var Runar Norheim som skåret vinnermålet til Varden FK.

Gutter 15 år tapte finalen på golden goal. Varden FK ledet 1-0 etter mål av Johannes Myrvang Hagen. Nordreisa skåret på overtid av ordinær tid, og da sto det 1-1. Dermed ble det ekstraomganger med golden goal.  På overtid i andre ekstraomgang skåret Nordreisa og det ble 1-2, og Nordreisa vant.

Varden FK var selvfølgelig skuffet, men gleder seg over sølv i Altaturneringen klasse 15 år.

Varden FK stilte med fire lag i Altaturneringen. Gutter 17 år endte på 3. plass i sin gruppe, og gikk ikke videre til A-sluttspill. Varden FK sitt gutter 13 år 7'er tok seg til kvartfinale, men ble slått av Hamna IL lørdag kveld.

Av andre Midt-Troms lag finner vi BOIF og Botnhamn.

Folkebladet-TV: Se kampene fra Altaturneringa i reprise [Pluss+]

Bardufoss og Omegn IF (BOIF) deltar med to lag.  Gutter 13 år tok seg til 1/8 delsfinalen, men ble slått ut av Alta IF. BOIF Gutter 14 år spiller bronsefinale i klassen gutter 15 år, en god prestasjon. Bronsefinalen går kl 11:20 søndag.

Botnhamn UIL deltar med i klassen jenter 13 år. De tok seg til kvartfinale lørdag men tapte knepent mot Manndalen/Indre Kåfjord.