Senja vant lett 4-1 over Skjervøy

Lar ikke Lyn få stikke fra i tet

Før kampstart visste Senjaspillerne at Lyn hadde slått Fløya 5-1 og var i tabelltet. Men Senja gjorde jobben og vel så det.

DAGENS MANN HOS SENJA: Alexander Mikkelsen ble dagens helt hos Senja med sine to flotte scoringer mot slutten av første omgang.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Nå åpnet ikke kampen så bra for hjemmelaget da Svenn Johansen utnyttet en blunder i Senjas midtforsvar og satte inn 1-0 etter halvtimen. Men så slo hjemmelaget til med tre raske scoringer på ti minutter, med to flotte scoringer signert dagens helt Alexander Mikkelsen.

Klassescoring

2-1 scoringen, der Mikkelsen smelte ballen opp i nettaket fra skrått hold, var av den sorten som fremdeles gjør det verdt å møte opp og se på fotballkamper i 3. divisjon. Ti minutter før slutt satte Martin Traasdahl inn scoring nummer fire mot et Skjervøylag som aldri klarte å hente seg inn etter de tre raske baksmellene før pause.