Nå åpnet ikke kampen så bra for hjemmelaget da Svenn Johansen utnyttet en blunder i Senjas midtforsvar og satte inn 1-0 etter halvtimen. Men så slo hjemmelaget til med tre raske scoringer på ti minutter, med to flotte scoringer signert dagens helt Alexander Mikkelsen.

Klassescoring

2-1 scoringen, der Mikkelsen smelte ballen opp i nettaket fra skrått hold, var av den sorten som fremdeles gjør det verdt å møte opp og se på fotballkamper i 3. divisjon. Ti minutter før slutt satte Martin Traasdahl inn scoring nummer fire mot et Skjervøylag som aldri klarte å hente seg inn etter de tre raske baksmellene før pause.

Ser fram til møtet med Lyn

Senja-trener Kjetil Warholm sa etter kampen at baksmellen etter halvtimen ikke skyldes dårlig spill fra hjemmelaget.

– Baksmeller kan også komme i gode perioder. men jeg vil ikke si at det skyldtes en dårlig åpning fra oss. Vi fikk satt kampen i vårt spor, og ble mer effektive utover i kampen. Etter vår tre scoringer før pause hadde vi full kontroll på det hele, og seieren var aldri truet.

Warholm sier at selv om han følger med hva Lyng gjør, så er Senjas fokus å ta fleste mulig poeng utover høstsesongen.

– Og vi ser jo fram til møtet med Lyn i Oslo, sier Warholm.

Kampfakta

3. divisjon avdeling 6

Senja-Skjervøy 4-1 (3-1)

Mål: 0-1 Svenn Johansen (29), 1-1 Sebastian Jensen (33), 2-1 Alexander Mikkelsen (39), 3-1 Alexander Mikkelsen (43), 4-1 Martin Traasdahl (80)

Gule kort: Martin Traasdahl, Senja, Brage Fjellheim Vik, Skjervøy

Bytter for Senja: Jørn Persen ut, Sindre Eggen inn (46), Christer Johnsgård ut, Erlende Fossbakk Lian inn (61), Markus Johnsgård ut, Martin Traasdahl inn (72), Tobias Nymo Melseth ut, Øyvind Kildalsen inn (77), Håbard Espejkord ut, Martin Sandnes inn (88)

Dommer: Kevin Bakketun Hjelmseth, Sørreissa