Knallsterk SIF-seier før lokalderby

Salangen-damene tok en meget sterk hjemmeseier denne helga.

Gjenoppstår: Her er damelag til Salangen i aksjon i 2010. Året etter var den siste sesongen til laget. Siden den gang har klubben jobbet med å skape et godt miljø i jentefotballen og å få med flere spillere. Denne sesongen stiller igjen klubben med et seniorlag for damer.   Foto: Jøran Kristensen

sport

Søndag fikk Salangens damelag besøk av Tromsø-laget Stakke-vollan i 3.divisjonen for kvinner.

Før kampen var Stakkevollan ubeseiret i divisjonen. På Idrettsheia skulle de imidlertid få tøff kamp.

Tre scoringer av Benedikte Woll og ett av Veslemøy Talseth sørget for at SIF-damene vant 4-3 og påførte Stakkevollan sitt første tap for sesongen.

Salangen startet dermed høstsesongen på best tenkelige vis. I tillegg avsluttet de vårsesongen med to seire og står dermed med tre strake seire i divisjonen. Laget ligger nå på 6.plass med 12 poeng og møter serieleder Varden til et skikkelig lokaloppgjør førstkommende fredag.

Den kampen kan du se direkte på Folkebladet-TV.