Fredrik Bakkelund 7

Har lite å gjøre i store deler av kampen, men varter opp med to meget viktige og gode redninger når det blir litt "hawaii" mot slutten av kampen. Mange gode igansettinger, både kort og langt.

Sebastian Ottesen 5

Spiller seg mer opp utover i kampen. Viser tidvis sine ferdigheter en mot en offensivt, men det fleste innleggene havner i blokka. Klarer seg greit defensivt.

Christian Arnesen 5

Meget god i duellspillet og slår HILs store spiss Gabriel Andersen i mange hodedueller. Sliter mer mot teknisk gode og smidige Sander Ringberg langs bakken og blir lurt bort noen ganger. Noen skumle tilbakespill til keeper. Mange gode oppspill til Grunnvoll på topp.

Toms Mezs 7

Bunnsolid kamp av Mezs. Ranger høyt i lufta og tar godt for seg der. Klarer seg også bra langs bakken og flink til å komme seg foran i løpsdueller. Flere viktige inngripener når han rydder opp etter feil fra medspillere.

Julian Aloyseous 5

Meget villig til å bli med fremover og samarbeidet med bror Thomas funker tidvis bra på venstresida. Litt slurv i pasningsspillet her og der.

Sverre Skoglund 5

Unggutten får sjansen fra start i ny rolle som høyrekant i FILs 4-4-2. Løper voldsomt og vil mye, og gjør en godkjent kamp. Blir litt mer anonym etter pause og byttes ut etter 70 minutter.

Jonathan Barlow 6

Som alltid god. Vinner haugevis av dueller og er god i gjennvinninga. Litt mer slurv i pasningsspillet enn vi er vant til, men nok en god kamp på midtbanen av kapteinen.

Martin Skogstad 5

Et rivjern på midten, spesielt i 1.omgang, hvor han både er god med ballen og gjør kloke valg med den. Løper mye og legger ned mange meter. Ikke like synlig etter pause. Erstattes av Jonas Klausmark etter 70 minutter.

Thomas Aloyseous 5

Kombinerer tidvis bra med medspillerne og broren Julian som spilte back bak han. Kom til en god skuddmulighet, men skuddet ble for enkelt for keeper. Der kunne han muligens avansert noen flere meter før han løsnet skudd. Løper på alt og får en del juling. Litt slurv i pasningsspillet.

Vebjørn Grunnvoll 6

Gjør det som alltid ekkelt å spille midtstopper på motstanderlaget. Råsterk feilvendt og skaper blant annet en sjanse ut av ingenting når han brøyter seg forbi to HIL-spillere og skyter fra skrått hold. Nærme scoring i andreomgang, men avslutningen treffer tverrligger. Får gult kort og må stå over neste runde.

Jonas Simonsen 6

Veldig aktiv og bevegelig, spesielt før pause. Scorer sesongens femte mål når han står alene på bakerste stolpe og setter inn 1-0. Det kunne blitt flere scoringer også, men HIL-keeper Sulejmanovic ville det annerledes.

Jonas Klausmark

Spiller de siste 20 minuttene. Et bra innhopp. Fin stikker gjennom til Simonsen som kunne satt inn 2-1.

Fredrik Lund

Startet på benken denne gangen, men fikk de siste 20 minuttene. Veldig løpsvillig og aktiv, men det ble ikke noe ut av det i dag.

Eirik Oliver Gamst

Erstatter Thomas Aloyseous på tampen og får debuten for A-laget. Rekker å få løsnet et skudd på mål, men fikk ikke nok kraft i det.