Fredrik Bakkelund 6

I en sjansefattig kamp er det ikke så ofte han må i aksjon. Glimrende redning på en god Frigg-mulighet i andreomgang når han kommer ut og gjør seg stor. Kanskje litt dårligere distribusjon enn vi er vant til.

Christian Arnesen 7

Stor kamp i midtforsvaret av Arnesen. Flink til å lese spillet og bryter ofte foran, og blokkerer mange skudd. God i en mot en situasjoner også. Trygg med ballen i beina som alltid, med unntak av en situasjon hvor han mister den i farlig posisjon.

Folkebladet-TV: Se kampen i reprise her

Toms Mezs 6

Konge i lufta, som han jo ofte er, og er ellers solid i duellspillet. Litt mer utfordringer de få gangene han blir utfordret på fart. Stort sett trygg med ballen, med unntak av en gang hvor han setter Radocaj i en vanskelig situasjon.

Jovan Radocaj 7

På det jevne i førsteomgang, men viser seg å være viktig i andreomgang, når han flere ganger rydder opp for FIL i siste liten. Strålende igangsetting på en FIL-overgang som til slutt endte med en stor sjanse i 2.omgang.

Sebastian Ottesen 6

God debut av unggutten, som får sjansen fra start som høyre vingback i det som for dagen var en 3-4-3 formasjon hos Finnsnes. Klarer seg bra i det defensive og er villig med fremover. Viser prov på gode dribleferdigheter. Kommer til en del innlegg, men kvaliteten på dem er ikke allverden.

Jonathan Barlow 7

Som alltid god. Har oversikten til enhver tid og er flink til å variere mellom å roe ned og gå hurtigere fremover. Vinner mange dueller og er god i andreball-spillet. Har noen skuddforsøk, uten at det blir farlig.

Mathias Bendiksen 5

Agressiv og tett på motspillerne, og legger ned mange meter. Får ikke vist seg like mye frem med ball som vanlig, selv om han har noen fine involveringer. Byttes ut etter 73 minutter.

Martin Skogstad 5

Grei re-debut av Skogstad, som har vært i klubben tidligere. Løper voldsomt opp og ned langs venstresida og legger ned en skikkelig innsats. Blir spilt fri på venstrekanten, men innleggene er for dårlig. Pådrar seg gult kort. Byttes ut etter 73 minutter.

Thomas Aloyseous 5

Starter i en høyrekant-rolle og gjør mye bra, men får litt ut av det. Fungerer bra som ballvinner, men varierer mer i det han gjør etter at han vinner ballen, og holder litt for lenge på ballen i noen situasjoner.

Jonas Simonsen 4

Simonsen gjør egentlig en god kamp, bortsett fra en ting, nemlig å sette ballen i mål, og han kunne blant annet blitt den store helten på overtid da han avsluttet høyt over. Derfor var han nok en av de som var mest skuffet over 0-0 etter kampslutt. Sett bort fra det er han god. Gjør gode bevegelser og får derfor ballen i gunstige situasjoner, spesielt i kontringsfasen. En trussel på FILs overganger.

Fredrik Lund 5

Veldig sentral på de overgangene FIL får i andreomgang. Litt upresis med den siste pasningen. Viser at han har ferdigheter en mot en i blant og kan forsere folk. Flyttes ned som venste vingback igjen, før han til slutt avslutter som indreløper. Dermed spilte han tre posisjoner i en og samme kamp.

Vebjørn Grunnvoll

Var litt småskadet med en litt problematisk lyske og startet derfor på benken. Kom inn de siste 17 minuttene pluss tillegg og ga Frigg-stopperne mer å bryne seg på med sin fysiske tilstedeværelse. Utsøkt pasning til Simonsen, da sistnevnte kunne gitt FIL seieren på overtid. Fort kort tid til vurdering.

Tobias Kvalvik Henriksen

Erstattet Skogstad etter 73 minutter.

Julian Aloyseous

Erstattet tvillingbroren Thomas helt på tampen. Et rent tvillingbytte der altså.