På lørdag starter 3.divisjon opp igjen for Senja, etter cirka en måned med ferie.

Laget avsluttet vårsesongen med en solid 2-0 seier over erkerival Finnsnes og gikk til ferie som serieledere.

Laget tapte ikke en eneste av de siste åtte kampene i vår- sesongen og avsluttet våren med råsterke 7-1-0.

– Må kjempe oss inn i det

Dermed var det kanskje et ugunstig tidspunkt for Senja å ta ferie på. Senja-trener Kjetil Warholm ser frem til å ta fatt på høstsesongen med hjemmekamp mot Stålkameratene, men tror de må jobbe hardt for å komme tilbake inn i flytsonen som de hadde på slutten av vårsesongen.

– Vi vet at vi slet litt i starten av vårsesongen, så vi må jobbe knallhardt i de første kampene nå, for å fortsette de resultatene vi hadde på slutten av vår-sesongen. I de første kampene må vi kjempe oss inn og være veldig tilstede. Etter det kan vi gjenskape en god flyt. I de første kampene handler det om å komme seg opp på tærne igjen, sier FK Senja-treneren.

Forrige kamp mot Finnsnes ble spilt 22.juni. FK Senja har hatt ferie i tre uker, før de startet opp igjen med treningssamling på Islandsbotn forrige helg.

– Jeg er ganske fornøyd med det vi har gjort. Det har vært lang ferie, så hadde vi treningssamling på Senja i tillegg til kamp mot TUIL. Så har vi trent veldig godt denne uka, forteller han.

Treningskampen mot Obos-liga-laget TUIL endte forøvrig med 3-0 til TUIL.

To mann ute

Warholm tror det fort blir målrikt i kampen mot Stålkameratene.

– Jeg gleder meg til kamp. Det blir fort en veldig artig kamp med mye mål. De scorer mye og slipper inn ganske mye, sier han.

– De spiller 4-3-3 og legger seg ofte lavt i bortekamper og blir kanskje spilt litt lavere enn de ofte ønsker. De går hardt på kontringer og har en kantspiller som er fantastisk og som kan gjøre ting på egenhånd. Han er skikkelig god, sier Warholm om lørdagens motstander.

Spilleren han sikter til er forøvrig Alexander Iversen.

Markus Johnsgård fikk to gule kort mot Finnsnes og må dermed sone karantene. I tillegg har Jakob Lillestjerna blitt skadet igjen.

– Han ble skadet på samlinga på Senja forrige helg. Det var synd, han så veldig frisk ut og gledet seg, avslutter Warholm.

Sett bort fra de to, har Warholm alle sine spillere tilgjengelig.