Vil forlenge avtalen med Jensen

FK Senja ønsker å forlenge utlånsavtalen med spissen Sebastian Jensen. Forøvrig er det stille dager på overgangsfronten i klubben.

UTLÅN: FK Senja ønsker å forlenge leieavtalen de har med TUIL om spissen Sebastian Jensen, som her er i duell med FILs Jonathan Barlow.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Jensen gikk til Tromsdalen fra Senja forrige sommer. Men med lite spilletid hos Obosliga-klubben, kom Jensen tilbake til FK Senja foran årets sesong, på lån frem til sommeren.

Klar til neste kamp

Nå ønsker klubben å forlenge leieavtalen ut året.

Sportslig leder i FK Senja, var på ferie da Folkebladet pratet med han tirsdag, men han forteller om en dialog som pågår mellom de to klubbene.

– Vi må ha en videre dialog når jeg kommer hjem nå. Sebastian og TUIL må også avklare situasjonen dem imellom, sier Walter Johnsgård.

FK Senja ligger på førsteplass i 3.divisjon avdeling 6, og Jensen har scoret fem mål på elleve seriekamper så langt.

Jensen ønsker selv å bli i klubben videre.

FK Senja møter Stålkameratene i første kamp etter ferien, den 21. juli. Jensen er spilleklar til den kampen uansett, da utlånsavtalen ikke har gått ut.

– Han er spilleklar neste kamp, men vi håper å komme i mål med dette før den tid uansett, sier Johnsgård.

Den sportslige lederen utelukker heller ikke at det kan bli en permanent overgang.

– Det rette å si nå er at vi må avklare det med hans situasjon i TUIL. Det kan bli en permanent overgang også, men da må kontrakten med TUIL termineres. Men det må Sebastian og TUIL diskutere i forhold til hans videre situasjon der, sier Johnsgård.

– Fornøyd med stallen

En spiller som har vært lånt ut fra FK Senja denne våren, er Erlend Fossbakk Lian, som har vært hos moderklubben BOIF.

Planen der er at han skal tilbake, men heller ikke den situasjonen er avklart enda.

– I utgangspunktet skal han til oss. Men hovedpoenget er å lytte til det han selv ønsker. Om han vil fortsette i BOIF eller ikke, det er litt opp til han. Hvis han vil, så er han hjertelig velkommen tilbake. Vil han fortsette, er det en dialog han må ta med Kjetil (Warholm, hovedtrener). Det er de to som må avklare det, sier Johnsgård.

Fossbakk Lian fikk bare noen små innhopp i Senja-drakten i vår, før han dro til BOIF. Til tross for at han har vært på utlån, har han trent med Senja.

Ellers er det stille på overgangsfronten i FK Senja.

– Kjetil er fornøyd med den stallen vi har. Det eneste er de justeringene vi snakker om med tanke på Sebastian og Erlend, sier Johnsgård, som ikke har fått noen hendvendelser på sine spillere fra andre klubber.