Har vokst seg stor, men vil bli enda større:

NRB med viktige samarbeidsavtaler

Det begynte helt i det små, og har vokst seg stort i løpet av åtte år. Men det stopper ikke der.

AVTALER Primus motor i Norges Råeste Bakkeløp, Jan Helge Nilssen (th), er tilfreds med å ha inngått gjensidige markedsføringsavtaler med Oslo Motor Show og Gatebil.no. Her sammen en av årets publikumsmagneter i NRB, Petter Solberg.  Foto: Norges Råeste Bakkeløp

sport

Bakkeløpet i Målselv Fjellandsby ble for første gang arrangert for åtte år siden. Den gang med et fåtall antall deltagere.

Åtte år senere har arrangementet blitt til noe helt annet. Om litt over en uke går en firedagers motorsportfestival i gang i Midt-Troms, og det kommer både nasjonale og internasjonale stjerner nordover, som Petter Solberg og sønnen Oliver, Henning Solberg og Andreas Bakkerud.