I april debuterte Emil Konradsen Ceide (16) for A-laget til Rosenborg mot 4.-divisjonslaget Trygg/Lade i cupen.

Lørdag kveld ble nok en minnerik opplevelse for finnsnesværingen da han fikk fem minutter på banen i 2-1 seieren over Tromsø i Eliteserien.

– Det var veldig spesielt å spille foran Kjernen. Det er noe jeg har ventet lenge på, sier Ceide til Adresseavisen.

Emil og tvillingbroren Mikkel tok overgang fra Finnsnes til Rosenborg i fjor sommer. I vinter fikk også Emil fått sin debut på G17-landslaget.

I kampen mot Tromsø kom 16-åringen inn etter 85 minutter for svenske Jonathan Levi. Han fikk også en stor mulighet til å punktere kampen med å legge på til 3-1, men skuddet gikk rett på Tromsøs keeper.

– Jeg skulle tatt en skuddfinte til og satt den i mål, men det skal jeg klare neste gang, sier Ceide til Adresseavisen.

Det var forøvrig en annen debutant som også viste seg frem på Lerkendal lørdag. Tromsø-debutant Sigurd Grønli (17) hadde nemlig assist på reduseringsmålet til Tromsø.