Marblow ble helten på overtid

Kenny Marblow avgjorde for BOIF på overtid.

SCORET: Kenny Marblow scoret på overtid.Foto: Stein Wilhelmsen 

sport

Tirsdag kveld møttes Finnsnes og BOIF på Finnsnes Idrettspark i G19-serien.

Bardufoss-laget fikk en pangstart da Hamidou Camara sendte de i føringen alle- rede etter to minutter. Elisha Mulumba scoret imidlertid to ganger for FIL og grønn- trøyene snudde kampen og ledet 2-1 til pause.

På overtid

Midtveis i andreomgang utlignet Lars Nordmo Lundamo til 2-2 for BOIF. Ti minutter senere sendte Sverre Skoglund FIL opp i 3-2 igjen. Det varte bare i to minutter, for da utlignet Steinar Aspenes for BOIF og det var 3-3. Det så ut til å bli poengdeling, men på overtid kom avgjørelsen da Kenny Marblow og BOIF fikk 4-3 og dermed tok alle tre poengene.

 FIL står med 19 poeng og 4.plass i G19-serien og ble i går passert av BOIF som nå har 21 poeng og har 3.plassen.