FIL har denne spilleren på ønskelista

– Jeg ønsker å konkurrere igjen, sier midtbanespilleren.

ønsket: Martin Skogstad, her i aksjon i Fløyas cupkamp mot Rosenborg i 2015, er ønsket av Finnsnes. Foto: Ronald Johansen/iTromsø  Foto: Ronald Johansen

sport

Martin Skogstad vurderer overgang til divisjonskollega Finnsnes. Balsfjordingen har vært en sentral spiller for Fløya de siste tre sesongene, men har kun startet to kamper i årets sesong.

– Jeg skal ha et møte med Finnsnes. Jeg ønsker å konkurrere igjen, så får vi se om det blir i Finnsnes eller i Fløya, sier Skogstad, som spilte for Midt-Troms-klubben i 2013- sesongen.

Samuelsen bekrefter interesse

Finnsnes- trener og Fløya- legende, Alexander Samuelsen, bekrefter klubbens interesse i Skogstad.

– Vi skal ha oss en prat med Martin, ja. Så er det jo ting som avklares både med klubben hans og spilleren selv. Men når vi har sendt en henvendelse, betyr jo det åpenbart at vi er interessert. Vi ønsker ikke ramme Fløya som klubb med å hente spillere derfra, men registrerer samtidig at Martin ikke har fått spille like mye i år som tidligere, sier Samuelsen.

Fløya-trener David Lundblad sier til iTromsø at klubben vil la Skogstad prate med Finnsnes, og uttrykker forståelse for at midtbanespilleren ser seg om etter andre muligheter.

– Finnsnes har henvendt seg til oss, og Martin skal selvsagt få prate med dem. Han har kanskje ikke fått spille så mye som han har ønsket denne sesongen. Vi ønsker å beholde Martin i Fløya, men forstår hvis han vil forsøke seg andre steder. Det blir egentlig mest opp til Martin selv, sier Lundblad som vil miste den viktige midtbanespilleren Fredrik Allertsen tidlig i høstsesongen.

– Fredrik flytter til Oslo midt i september på grunn av jobb der. I tillegg har Skjervøy sendt oss en henvendelse på Martin Rydningen, sier Fløya-treneren.

Forbereder seg i Polen

Fløya skal blant annet på en treningsleir til Polen for å være godt forberedt til en høst- sesong som kan ende med opprykk til 2. divisjon. Fløya ligger for øyeblikket på en 3. plass på tabellen, med like mange poeng som Junkeren og kun to poeng bak Senja som leder divisjonen.

– Vi reiser til Gdynia i Polen på treningsleir. Vi skal faktisk være på samme anlegget som Spania brukte før EM i 2012. Det er en flott gulrot for spillerne, sier Lundblad, som mener laget hans ble bedre og bedre utover sesongen.

– Vi har vært solide defensivt gjennom hele sesongen, men hadde en periode der vi plagedes offensivt. Det løsnet etter hvert, og vi scoret mye mål i de siste kampene før ferien, avslutter Fløya-treneren.

Fløyas første kamp etter ferien er en tøff bortekamp mot Junkeren i Bodø 21. juli.