Flere spillere forlater FIL i sommer:

Vil ha fire nye inn

Flere sentrale spillere på FIL-laget forlater klubben i sommer. Da må klubben ut på spillerjakt.

FORLATER: Joakim Nilsen flytte til Oslo for å gå på skole, og er en av flere som forlater FIL i sommer.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Garib Gerkondani hadde bare en avtale som gjaldt for vårsesongen og er allerede ferdig. Som tidligere omtalt, flytter også Joakim Nilsen på seg, etter fem og en halv sesong i den grønne trøya. Han skal til Oslo for skolegang der. Men det er ikke de eneste som forlater FIL-skuta i sommer. Benjamin Fjellstad Thomassen flytter sørover for å gå på skole og Mathias Bendiksen flytter til USA i august for å gå på college. Det samme gjør reservekeeper Fredrik Pederen. Tobias Kvalvik Henriksen, som har vært tilbake i Finnnes-trøya siden slutten av mai, drar også tilbake til USA og college igjen i august. Sistnevnte og Bendiksen vil imidlertid få med seg de tre første kampene i høstsesongen.

– Må gjøre det beste ut av det

Dette er naturligvis ikke optimalt for FIL og trener Alexander Samuelsen.