To Midt-Troms lag kjempet i toppen i Sverige

FK Senja G14 og Varden J16 var lenge med og kjempet om hver sine finaleplasser i Piteå Summer Games.

KOM LANGT: Det ble tap for Senjas G14-lag i bronsefinalen.  Foto: Privat

KOM LENGER: Vardens J16-lag vant bronsefinalen.  Foto: Privat

sport

Godt fornøyd og stolt, er fellesnevneren når trenerne fra begge lagene oppsummerer turneringen. Likevel blir nok dette sagt med en liten bismak, da det endte med tap for begge lagene i semifinalen.

Varden-jentene klarte derimot å reise seg, og vant bronsefinalen som ble spilt noen timer etter. Denne kampen ble nærmest like jevn som da de røk ut på straffesparkkonkurranse i semifinalen mot det samiske landslaget, men i motsetning til da, så vant de nå 2-1 på sudden death.

Senjaguttene klarte imidlertid ikke å reise seg etter det sure 2-0 tapet mot Niva SK fra Russland i semifinalen, og måtte gi tapt for et annet russisk lag, Zvezda, 4-0, i bronsefinalen. Vardens J16-lag vant turneringen i fjor, men trener Håvard Johnsen ser ingen grunn til å deppe.

– Vi spilte bra, skapte mange sjanser, og det er bare marginer i semifinalen som gjør at vi ikke går videre til finalen. G14-trener, Stian Eidissen (sammen med Øyvind Langmo), delte den samme oppfatningen.