Lange, sønn til tidligere TIL-bauta Roger, har flere sesonger bak i seg i TILs ungdomsavdeling. De siste årene har imidlertid midtstopperen fått ødelagt av flere alvorlige skader.

– Profesjonell

– Jeg signerte for Finnsnes fordi de er en veldig profesjonell klubb med mange gode spillere. De trener ofte, og det at de trener på Alfheim er høvelig for meg siden jeg bor nært. I tillegg har to av kompisene mine fra TIL også gått hit (Fredrik Pedersen og Garib Gerkandoni, red.anm.), sier Lange, som har hatt store skadeproblemer de siste sesongene.

Røk korsbånd

– Det startet med at jeg røk korsbåndet og var ute lenge. Det tok syv måneder før jeg i det hele tatt kunne begynne å trene litt fotball igjen. Etter at jeg kom tilbake fikk jeg på nytt trøbbel med det samme kneet igjen. Da jeg omsider var bra i kneet igjen fikk jeg et brudd i foten på den første treningen. og mistet nye 3–4 måneder, beskriver Lange.

Lange håper å spille seg til fast plass på Finnsnes-laget utover sesongen, men er mest opptatt av å komme seg tilbake i skikkelig form.