Men litt slitne var de da de gikk av bannen etter fotballkampen som varte i 70 minutter, og som inneholdt noe i retning av verdensrekord i antall innbytter og skifte av dommere.

- Klar offsider det der

All Star Team måtte tåle en ball i nota midtveis i første omgang, til tross for at keeper Olav Helge Enoksen i god gammel stil flere ganger reagerte som en katt mellom stengene. Da scoringen kom var han sikker i sin sak til pressen etter kampen.

– En soleklar straffe, helt fryktelig av dommer å la det passere. Hadde vi hatt videodømming ville det vært vi som hadde gått til pause med 1-0 ledelse.

Nå viste det seg at det var ungguttene som hadde mest krefter utover i kampen, men så fikk de gamle stjernenen straffe i sluttsekundenen og anledning til å pynte på resultatet. Men Tor Ivar Nyland viste at han nok har hatt bedre avslutninger i sine yngre dager enn straffen som keeper Andreas Seipajärvi reddet. Likevel fikk både han og resten av laget trampeklapp da kampen ble avblåst.

Årets spiller i 1993

– Uff, dette holdt hardt, sa 75-åringen Egil Fjellstad da han gikk av banen etter å ha spilt nesten en halv time totalt i kampen. Egil har ikke mindre enn 24 sesonger bak seg for Salangen, og er for det blitt æresmedlen i Salangen IF.

Her er noen av de gode, gamle gutta som stilte til kamp på Idrettsheia:

Allan Larsen, 44 kamper og 37 mål for SIF - toppscorer i 1997 og 1998. Reiste fra 31 pluss på Østlandet for å være med på kampen.

Gaute Olsen 126 mål og 14 mål. Gikk under navnet «Maxigaute», ble årets spiller i 1993.

Roy Strand, 144 kamper og 14 mål. Var trener for SIF i seks sesonger.

Rune Bendiktsen, 228 kamper og 5 mål - i følge Odd Lomås var han den beste i SIFs historie til å time i hode- dueller.

Kjetil Heggelund, 145 kamper og 25 mål. Måtte alltid spille i hvite sko, og skal ha hatt en teknikk av en annen verden.

Anders Løkse Bertinussen viser stolt fram nyskoene sine i garderoben. Foto: Sten Wilhelmsen
Yngve Løkse sjekker at Bjørn Tore Markussen får tapet leggen sin før kampstart. Foto: Sten Wilhelmsen