Det var duket for den siste kampen før ferien, da Nordkjosbotn kom på besøk til Idrettsheia og Salangen. Den varme velkomsten varte derimot ikke lenge, da Kristoffer Heggelund kun etter 4 minutter startet scoringsshowet for Salangen.

Det var lite som skulle tilsi at dette var Salangens siste kamp før ferien. Laget virket mer skjerpet og tent enn på lenge. Likevel bølget sjansene fram og tilbake, men det var Salangen som klarte å utnytte dem best. Til pause var stillingen 2-1, i favør Salangen, etter scoringer av Kristoffer Heggelund for Salangen. Det skulle imot formodning bli det eneste for Nordkjosbotn, for etter hvilen kom det scoringer fra Johan Adrian Borch og Tobias Sletten. Simen Kjørstad satte prikken over «i`en» med et kremmerhus av et skudd rett i lengste, og la dermed på til 5-1, noe som også ble sluttresultatet.

– Dritt

Det var en tydelig oppgitt Frank Einar Solberg, trener for Nordkjosbotn, etter kampen.

– Det er så ræva og dritt. Vi er ikke påskrudd, har ingen vilje, og har ikke et sterkt nok ønske om å vinne.

Han legger ingenting imellom da han fortsetter.

– Vi hadde laget en god kampplan, men ingen av gutta følger den. Da blir vi straffet mot et så effektivt lag som Salangen. Det er rett og slett flaut. Men vi skal komme sterkere tilbake.

– Styrer hele kampen

Ting så langt mer lyst ut for Salangen.

– Vi styrer hele kampen fra start til slutt. Vi står godt, skaper mye, og kampen kunne like gjerne endt med enda flere siffer på poengtavla i vår favør, sier Salangens trener, Andreas Seipäjärvi.

Sander Daleng, Sander Arnesen og Simen Kjørstad, spilte alle en god kamp for Salangen. Dette var derimot den siste kampen deres iført røde og hvite drakter. De er fornøyd med årene i Salangen, men legger ikke skjul på at det er vemodig å slutte. Daleng skal i Forsvaret, mens de to andre tar turen til Oslo for å studere. Treneren ønsker dem lykke til videre, men erkjenner at de har erstattere som er klare for å ta over.

KAMPFAKTA:

4.divisjon, Troms

Salangen - Nordkjosbotn 5-1 (2-1)

Idrettsheia, 99 tilskuere

Mål: 1-0 Kristoffer Heggelund (4), Daniel Fossan (10), 2-1 Kristoffer Heggelund (45), 3-1 Johan Borch (55), 4-1 Tobias Sletten (73), 5-1 Simen Kjørstad (75)

Gult kort: Sander Daleng, Adrian Fjeldstad, Salangen. Simen Nordgård Solberg, Nordkjosbotn.

Dommer: Jarle Edvard Evertsen, FK Senja

Forlater: Simen Kjørstad (fra venstre), Sander Daleng og Sander Arnesen, spilte sin siste kamp for Salangen for denne gang. Foto: Lars Olav Rege