Fredrik Mjøen Bakkelund 5

Kan ikke lastes for målene, og tar det han skal ta. Får et unødvendig gult kort i det 90. minutt.

Christian Arnesen 5

Blir litt tatt på fart noen ganger i likhet med resten av forsvarstreeren. Gir og tar i duellspillet. Forsøker som alltid å finne konstruktive løsninger med ball, med variabelt hell denne kampen.

Toms Mezs 4

Vinner mange dueller i luften, men får utfordringer når han må ut på løpetur mot Johnsgård og co. Forferdelig tversoverpasning som fører til brudd i mot og 2-0. Har vært en bauta denne våren, men dette var nok hans svakeste kamp i FIL-drakten.

Jovan Radocaj 4

Står kanskje litt feilplassert på 1-0 målet? Tråkker ellers til i duellene, men sliter med farten til Alexander Mikkelsen i løpsdueller mellom de to. Variabel pasningskvalitet.

Joakim Nilsen 4

Ikke på det nivået han var forrige helg. Mye rusk i pasningsspillet og med ball. Sliter litt defensivt innledningsvis, men kommer seg. Kommer til mange innlegg, men kvaliteten på dem er heller svak. Ikke en verdig avslutning på FIL-karrieren hittil.

Thomas Aloyseous 5

Løper som alltid og legger ned mange meter. Ønsker virkelig å bidra til at FIL skal ta poeng, men klarer ikke helt å skape de store sjansene. Likevel viser han tidvis at han har gode kvaliteter fremover. Bedre i andre omgang enn i første omgang.

Jonathan Barlow 6

Har hatt en enorm sesong, men er ikke på sitt beste mot Senja. Så skal det nevnes at Senja virker opptatt av å ta han ut. Vinner likevel mye dueller, og viser glimtvis pasningsfoten.

Fredrik Lund 6

Får starte som indreløper. Beveger seg mye og viser at han har gode ferdigheter med ball uten å få utrettet allverden mot et godt Senja-forsvar.

Daniel Norum Danielsen 4

Klarer seg greit i duellene med Mikkelsen med noen unntak. Har ikke de samme kvalitetene offensivt som Fredrik Lund som vanligvis bekler vingback-rollen på venstresiden, og klarer ikke å utrette noe fremover. Byttes ut etter 74 minutter.

Vebjørn Valle Grunnvoll 4

Får det tøft mot Mikkelsen og Laugsand, og får ikke brukt duellstyrken sin like mye som vanlig. Viser tidvis gode ferdigheter, og er sterk med mann i rygg når ballen er nede på bakken. Kommer ikke til noen målsjanser i åpent spill, men får likevel sjansen fra krittmerket etter 38 minutter. Den benytter han ikke særlig godt med en straffe i keeperhøyde som Erlend Henriksen redder.

Jonas Simonsen 3

Klarer ikke å levere på samme nivå som forrige helg, da han scoret hattrick. Får ikke utnyttet farten sin noe særlig, og blir godt pakket inn av Laugsand og Mikkelsen som går i kroppen på han.

Tobias Kvalvik Henriksen

Inn etter 74 minutter for Norum Danielsen. Et godt innhopp. Kombinerer fint med Simonsen ved en anledning, og kommer til en brukbar avslutning.