Fredrik Bakkelund 6

Har som i forrige hjemmekamp mot Korsvoll, svært lite å gjøre. Kan ikke lastes for scoringen. Mer upresis en vanlig med pasningene sine.

Christian Arnesen 7

Ny stødig kamp av Arnesen. Opptrer med autoritæt og selvtillit. Fortsetter det gode duellspillet og er samtidig flink til å lese spillet og bryte foran. Får vist frem pasninsfoten ved noen anledninger også. Er flere ganger med fremover og kommer seg til en avsluting som gikk rett på keeper.

Toms Mezs 7

Opptrer nok gang som en bauta i midten av FILs bakre treer. Overlegen i duellspillet og holder praten i gang hele tida der bak. Spiller på små marginer ved noen anledninger, men løser det bra. Utligner til 1-1 med et bra hodestøt etter en corner.

Jovan Radocaj 7

Tilbake igjen etter karantenen for det røde kortet mot Lyn og gjør en bunnsolid kamp. Sterk i duellspillet og en mot en, og leser spillet fint. Litt upresis med noen pasninger/oppspill.

Joakim Nilsen 8

En av nøklene til at FIL nok en gang produserer rundt 15 målsjanser på hjemmebane. I sin siste hjemmekamp i den grønne drakta stormet han opp og ned langs høyresida, og produserte sjanse på sjanse. Strøken hockey-assist på målet som ga 4-1 og strøkent innlegg da Simonsen satte inn 5-1. Har i tillegg full kontroll på det defensive. En fin måte å si farvel til Finnsnes-publikummet for denne gang på.

Thomas Aloyseous 7

Flink til å finne rom og flink til å sette fart med ballen i beina. Løper som alltid mye, og løpet i forkant av 2-1 scoringen er både smart og godt timet, før han legger ned ballen til Simonsen som enkelt setter inn 2-1.

Jonathan Barlow 8

Midtbanesjefen leverer nok en kamp som lever opp til det navnet. Styrer og steller, og gjør kloke ting hver gang han foretar seg noe. Enorm langspasning til Aloyseous som til slutt gir 2-1. Slår også corneren på hodet til Toms Mezs som utligner til 1-1.

Mathias Bendiksen 7

Som den andre indreløperen, Thomas Aloyseous, er Bendiksen flink til å finne gode posisjoner og rom. Flink til å forsere folk og sette fart. Fint forarbeid til Vebjørn Grunnvolls 3-1 scoring. Får også den takknemlige oppgaven med å sette inn 4-1 etter nydelig forarbeid av Nilsen og Grunnvoll.

Fredrik Lund 7

Forsetter på det nivået han har vært på i det siste. Er en skapende kraft på venstresiden hos FIL om dagen. Flink til å utfordre og skapte en god del trøbbel for Stålkameratenes høyreside.

Vebjørn Grunnvoll 8

Umulig å hanskes med i nærduellene. Bare brøyter unna folk og fosser frem. Viser også god ballbehandling. Scorer to ganger, ett på et fint hodestøt like før pause, før han hamrer inn 7-1 kvarteret før slutt. Nydelig assist til Bendiksens 4-1 scoring også, når han header ballen perfekt tilbake i feltet igjen.

Jonas Simonsen 9

Av mange gode var Simonsen den aller beste i denne kampen. Løper utrettelig både med og uten ball, og han løper smart. Brente voldsomt med sjanser mot Korsvoll, men tar det igjen på sin egen 26-årsdag. Den første er ferdigscoret, mens det andre kommer på en lekker avslutning i lengste etter et Nilsen-innlegg. Også på det tredje setter han ballen kontrollert i lengste fra noe skrått hold alene med keeper. Hadde kun en scoring så langt i år før denne kampen. Var dette den berømte ketchup-effekten?

Sega Ngom

Erstatter Bendiksen etter 63.minutter. Som alltid sterk i lufta og gjør det ubehagelig for gjestene med fysikken sin. Kommer til en god sjanse. For kort tid til vurdering.

Mikael Lange

Erstatter Arnesen etter 69 minutter. Har god kontroll.

Sverre Skoglund

Erstatter Aloyseous etter 69 minutter. Får vist frem litt av hva som bor i han.

Daniel Norum Danielsen

Erstatter Nilsen etter 74 minutter. Aktiv offensivt det kvarteret han er utpå.

Tobias Kvalvik Henriksen

Erstatter Simonsen etter 77 minutter. Nesten en flott assist til Sega.