Både seier og tap for FK Senja/Finnsnes i Finnmark

Samarbeidslaget FK Senja/Finnsnes dro hjem fra Finnmark med en seier og ett tap.

SEIER OG TAP: FK Senja/Finnsnes-damene reiste hjem fra Finnmark med tre poeng etter en seier og ett tap.  Foto: Steinulf Henriksen

sport

Denne helga har samarbeidslaget FK Senja/Finnsnes vært i Finnmark og Alta for to borteoppgjør i 2.divisjon damer, avdeling 9.

Lørdag slo de Tverrelvdalen 4-2 etter to scoringer fra Linn Leirset (2) og ett hver fra Emma Dalgård og Sofie Sørensen.

Ledet, men tapte

Søndag var det topplaget Bossekopp 2 som sto på motsatt banehalvdel.

Senja/FIL ledet 2-0, men hjemmelaget snudde kampen og vant 3-2. Sofie Sørensen og ett selvmål sørget for Lenvik-lagets scoringer.

– Vi ble sliten, med en tøff kamp fra lørdag i beina. Også er vi litt uheldig når vi leder 2-0 til pause og det er ett minutt igjen av førsteomgang, og vi får en veldig uheldig scoring i fleisen rett før pause. Det var veldig surt, sier trener Jimmy Nilsen til Folkebladet.

– Hadde vi hatt 2-0 til pause, så hadde det vært litt annerledes. Nå ble det litt nervøst og vi var litt sliten. Vi kunne gjort endringer med 2-0 ledelse, men vi valgte å gå likens ut i andreomgang med å presse de høyt og satse på at kreftene holdt, men det ble tøft, sier Nilsen.

Laget hadde også muligheter til å berge det ene poenget mot slutten.

– Det var en helt jevn kamp. Vi hadde mange sjanser og kunne både hatt ett og tre poeng. Vi hadde sjanser til å utligne rett før slutt også med en del gode skuddmuligheter. Den ene hvor det blir skutt, hvor ballen egentlig burde blitt dyttet til siden til en bedre plassert spiller. Men når man er sliten i kropp og hode så blir ikke alle valg like bra, sier Nilsen.

– Dumme baklengsmål

Nilsen er middels fornøyd med helga i Finnmark, og han hadde på forhånd å i alle fall reise hjem igjen med fire poeng i bagasjen.

– Det var greit nok, men jeg hadde håpet å dra hjem med fire eller seks poeng, det må jeg si. Men det ble tøft og baklengsmålene vi får, bør vi absolutt gjøre noe med, det er dumme mål vi får imot. Vi kunne godt kommet hjem med seks poeng. Vi var klart best i den første, men i den andre kampen ble det som sagt tungt utover i kampen, og forferdelig trist med den reduseringen sekunder før pause, oppsummerer Senja/Finnsnes-treneren.

Etter helgens kamper befinner laget seg på 4.plass, seks poeng bak serieleder Tromsø. Opp til Bossekopp 2 og 2.plass er det bare to poeng.