Lørdag var Senja/Finnsnes i Tromsø for bortekampen mot Tromsø IL på Alfheim.

TIL tok styring fra start av. Hjemmelaget kom til flere gode sjanser i løpet av førsteomgangen uten å få utteling. Senja/FIL-keeper Marit Sofie Bergheim stoppet blant annet hjemmelaget med en fantastisk benparade midtveis i omgangen.

Men hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen, og dessverre for bortelaget fikk de hull på byllen med to kjappe scoringer rett før pause, ved Edit Machlik og Julie Hoven. Dermed sto det 2-0 til pause.

Den andre omgangen ble en transport-etappe for hjemmelaget og de økte ledelsen flere ganger. Til slutt endte det 5-0. Berglind Torsteinsdottir, Maja Sellander og Monika Machlik sto for TILs scoringer i andreomgang.

Senja/Finnsnes-målvakt Marit-Sofe Berhgeim måtte ut med skade ca. midtveis i andreomgang og bortelaget måtte avslutte med med ti spillere og en utespiller i mål.

Med tre nye poeng i dag står TIL med 13 poeng etter fem kamper og topper 2.divisjon, avdeling 9. Senja/Finnsnes står med seks poeng etter fire kamper.

PS! Avdøde Ingvald Berntsen ble minnet med ett minutts stillhet på Alfheim, og FK Senja/FIL spilte med sørgebånd.