For TIL`s gode periode i første omgang der de scoret tre ganger på 11 minutter slo nok mye av lufta ut av BOIF-juniorene. TIL-spillerne August Mikkelsen og Sigurd Grønli sto alene for fem av TIL ni scoringer.

I første NM-cupens førsterunde slo TIL Stjørdals/Blink 5-0, og står altså med 14-0 i de to første rundene i NM-cupen.

Folkebladet-TV: Se høydepunkter fra kampen [Pluss+]

– Ingen god dag på jobben

– Vi hadde nok ingen god dag på jobben, og skal normalt ikke være ni scoringer dårligere enn dette TIL-laget. Men vi skal jo huske at dette er alle spillere som trener på et helt annet nivå enn oss. De spiller ikke i vår juniorserie, men i en nasjonal G19-serie som de faktisk leder akkurat nå. 5-6 av disse spillerne er jo innom det norske 17/18 årslandslaget, og flere har vært innom TIL,s lag i eliteserien.

BOIF-treneren sier at det var de tre raske scoringene til TIL i første omgang som nok gjorde at laget aldri greide å spille opp mot sitt beste utover i kampen.

– Vi møtte et lag som spilte med stor selvtillit, og som har et spillemønster som vi finner igjen i TIL`s A-lag. Mot et lag med så stor besittelseevne ble vi det meste av kampen liggende på etterskudd, og slikt koster krefter.

– En grunn til at vi nådde så langt

Strømseth sier at tross alt finnes det en rekke lyspunkter i årets BOIF-lag, både på juniorlaget og på A-laget.

– Kampen mot TIL skal vi glemme fort, nå må vi lade opp til neste kamp i 4. divisjon mot Nordreisa borte på lørdag. Og så må vi huske på at det er en grunn til at vi er kommet så lang, at vi har slått ut fire andre juniorlag før vi møtte TIL.

Strømseth sier at han er stolt av BOIFs junior- og seniorspillere.

– Et stortap mot TIL knekker ikke oss. Vi har mange lovende unggutter som er under sterk utvikling, og som tar steg for steg.