Etter to seire så langt i 2. divisjon var andreomgangen mot Fløya 2 en stor skuffelse. Hjemmelaget falt nesten helt sammen og lot gjestene overta initiativet mer og mer mot slutten av kampen. Etter at Regina Fiabema hos Fløya snudde kampen helt med sine to scoringer falt hjemmelaget nesten helt sammen, og klarte bare delvis å produsere noe som liknet på farlige sjanser.

Etter at Fløya åpnet best viste Sofie og Lea Sørensen hvor målfarlige de to er, og sto bak hver sin scoring da Senja/FIL gikk opp i 2-0 etter at et snaut kvarter var spilt av kampen.

Etter ni minutters spill i andre omgang fikk gjestenes Regina Fiabema gå langs dødlinja og opp mot femmetershjørnet der hun satte inn 2-2, og ikke lenge etter utnyttet hun en miss i hjemmelagets forsvar og la på til 3-2 for Fløya. Etter det falt hjemmelaget nesten helt sammen og klarte aldri å by et kamplystent Fløyalag god nok motstand.

KAMPFAKTA

2. div kvinner avd 9

Senja/FIL-Fløya 2 2-3 (2-0)

Mål 1-0 Sofie Sørensen (9), 2-0 Lea Sørensen(13), 2-1 Mona Karin Ophus-Johannesen (54), 2-1 Regina Fiabema (73), 2-3 Regina Fiabema (82)

Gule kort: Mona Karin Ophus-Johannesen, Fløya

Dommer: Kristian Kristiansen, Bakkeby IK