Etter en meget god cupkamp mot Harstad tidlig i vår i storhallen på Rustahøgda og solid 3-1 seier mot Lyngen/Karnes i første hjemmekamp i år har det hele stoppet mye opp for Salangen.

Skuffende åpning i år

I lørdagens hjemmekamp gikk det ikke mer enn tre minutter før Kristoffer Brenn sendte Krokeløvdalen i ledelsen, og midtveis i første omgangen la Mats Aleksander Tunstad på til 2-0 for gjestene.

Nå kom Salangen sterkere tilbake i andre omgang, og da Johan Adrian Borch reduserte etter bare fem minutter trodde nok mange av hjemmepublikumet at Salangen ville slå tilbake. Men flere scoringer ble det ikke, og dermed står Andreas Seipajàrvi og Salangen med bare 5 poeng etter seks kamper, og er å finne blant bunnlagene så langt.

Kommer for sent i gang

SIF-trener Andreas Seipajârvi er klar på at laget hans faktisk har problemer med å være klar til kamp når dommeren blåser kampen i gang.

– Ja, dette har jeg sett flere ganger siden seriestart, og dette er noe vi må se på hvordan vi skal få rettet opp. Vi kan bare ikke starte hver eneste kammed vi ligger under med et par mål før vi er i gang. Også nå mot Krokelvdalen leverte vi brukbart etter pause, men da klarte vi ikke å være farlig innenfor 16-meteren til Tromsølaget. Nå har vi spilt seks kamper og ligger mye dårligere an enn det vi har ambisjoner om å gjøre i 4. divisjon.

SIF-treneren sier om lagets prestasjoner de siste kampene at det mangler både riktig posisjonering, og særlig når SIF kommer innenfor motstanderens 16-meter er spillet for dårlig.

– Det er rett og slett lite artig å tape slike hjemmekamper som på lørdag der vi aldri greide å hente oss inn etter den dårlig starten.