Lørdag var FK Senja i Bodø for å møte Junkeren i 6.runde av årets 3.divisjon.

Junkeren var serieleder foran helgas runde, men det var Senja som var best i den første omgangen.

Allerede etter 30 sekunder traff Christer Johnsgård metallet etter flott forarbeid av Alexander Mikkelsen. To minutter senere var Johnsgård nærme igjen, men Junkeren-keeper Alex Jensen fikk så vidt det hindret Johnsgårds lobb i å passere målstreken.

Uttelling

Men Senja fortsatte å pøse på og etter 8 minutter kom uttelingen. Alexander Mikkelsen fant Ridge Robinson og amerikaneren satte fortjent inn 1-0.

Senja kunne doblet ledelsen, spesielt ved en sjanse som kom på en corner etter 34 minutter. Øyvind Kildalsen stusset corneren videre til Christer Johnsgård som var helt alene på bakerste, men fra fire meters hold klarte ikke den ellers så sikre Senja-spissen å få ballen i nettet.

I stedet fikk Junkeren en overgangsmulighet bare to minutter senere. Et innlegg fra høyre havet på hodet til Emil Pettersen på bakre stolpe og Pettersen stanget inn 1-1.

Det var også pauseresultatet.

Spennende

Som den første omgangen var det tett og jevnt i banespillet, men der Senja skapte de fleste sjansene før hvilen, kom sjansene begge veier i de siste 45.

Etter 68 minutter sendte også Junkerens Viljar Nordberg hjemmelaget i ledelsen 2-1, etter en fin vending før han tuppet ballen forbi Senja-keeper Erlend Henriksen.

Men Senja ga ikke opp, og de kom tilbake i kampen igjen. Sondre Tunstad var sentral og midtstopperen både startet og avsluttet angreper. På et skudd fra Tobias Nymo Melseth plukket Tunstad opp returen og satte inn 2-2 i det lengste hjørnet.

Både Senja og Junkeren kunne scoret mot slutten, men det endte 2-2 i en spennende fotballkamp i Nordlandshallen.