Dermed er BOIF et av fire nordnorske lag som henger med til cupens andre runde - de andre lagene er Tromsø, Bodø/Glimt og Mo. Totalt er det nå 64 lag som er med til juniorcupens andre runde.

Tok skikkelig tak i kampen

Det var nemlig BOIF-juniorene som tok et skikkelig tak i kampen fra avspark av, og etter ti minutters spill dro Kenny Marblow seg løs på høyre siden, slo ballen hardt og flatt inn til Sigurd Eriksen som sikkert slo ballen bak HIL-keeper Sander Pedersen Jensen og i nettmaskene. Ti minutter av omgangen gjensto da Hamidou Camara mottok et pent gjennomspill fra Mathias Nymo, og scoret sikkert.

Holdt unna etter reduseringen

I andre omgang fortsatte BOIF å produsere sjanser, men da HIL fikk sin redusering midtveis i omgangen presset hjemmelaget, dog uten at de klarte å skape de store sjansene.

– Joda, vi fikk et visst trykk mot oss etter reduseringen, men jeg følte at vi likevel sto godt i mot, sier BOIF`s assistent-trener Jonas Bang til Folkebladet.

– Egentlig hadde vi så mange store sjanser i våre gode perioder at vi burde ha satt flere mål slik at vi hadde unngått de litt hektiske sluttminuttene. Men akkurat nå jubles det i garderoben over en aldri så historisk sier for BOIF-juniorene, og vi som trenere er stolte over hva dette laget presterte i dag.

– Vi må huske på at sju av de som stilte ute på banen alle spilte enn omgang mot Nordkjosbotn i 4. divisjonskampen mot Nordkjosbotn onsdag kveld.

Bang forteller at juniorene skulle ut i Harstad og feire seieren med litt pizza før den to timer lange bussturen hjem til Bardufoss