Det var Nordkjosbotn som åpnet friskest i onsdagskveldens kamp i Bardufoss storhall, og en våken og god BOIF-keeper hindret at gjestene gikk opp i ledelsen da han før pause fikk slått et meget godt skudd fra Frank Einar Solberg over og til corner, og etter ti minutters spill smelte NILs Kristian Knutsen i tverrliggeren og over. NIL-spillerne gikk til tider hardt inn i nærkampene, og dommer Johannes Nikolai Andresen måtte stadig vekk fram med det gule kortet til de blåkledte.

I andre omgang tok BOIF mer grep om kampen, og det var derfor fullt fortjent at Lasse Jakobsen 11 minutter før slutt slo innlegget fra Jesper Simonsen i mål.

- Vi byttet ut fire mann i pausen, for å spare dem til NM-cupen som vi spiller i Harstad i morgen, sa BOIF-trener Jonas Bang etter at han og laget hadde sikret seg sesongens første poeng.

- NIL var gode i første delen av denne kampen og slapp til med et par gode sjanser. Men mot slutten av første omgang kom vi sterkere tilbake, og etter det hadde vi egentlig et brukbart grep på kampen. Dette er første seieren i 4. divisjon etter at vi har tapt de to første kampene, så nå føler jeg at vi er godt i gang.